-->
Ads

Disclaimer - Odricanje

Odricanje od odgovornosti za moju web stranicu
Ako trebate više informacija ili imate bilo kakva pitanja o odricanju odgovornosti naše stranice, slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte na admin na web stranici.

Odricanje od odgovornosti za:
Sve informacije na ovoj web stranici objavljene su u dobroj vjeri i samo u svrhu općeg informiranja. ne daje nikakva jamstva za potpunost, pouzdanost i točnost ovih informacija. Sve radnje koje poduzmete prema informacijama koje pronađete na ovoj web stranici (), isključivo su na vlastitu odgovornost. neće biti odgovoran za bilo kakve gubitke i/ili štetu u vezi s korištenjem naše web stranice.
S naše web stranice možete posjetiti druge web stranice slijedeći hiperveze na takve vanjske stranice. Iako nastojimo pružiti samo kvalitetne poveznice na korisne i etičke web stranice, nemamo kontrolu nad sadržajem i prirodom tih stranica. Ove veze na druge web stranice ne podrazumijevaju preporuku za sav sadržaj koji se nalazi na tim stranicama. Vlasnici web-mjesta i sadržaj mogu se promijeniti bez prethodne najave i mogu se dogoditi prije nego što budemo imali priliku ukloniti vezu koja je možda postala 'loša'.

Također imajte na umu da kada napustite našu web stranicu, druge stranice mogu imati drugačija pravila privatnosti i uvjete koji su izvan naše kontrole. Obavezno provjerite Pravila privatnosti ovih web-mjesta kao i njihove "Uvjete pružanja usluge" prije nego se upustite u bilo koju tvrtku ili učitate bilo kakve informacije.
Pristanak
Korištenjem naše web stranice, ovime pristajete na naše odricanje od odgovornosti i slažete se s njegovim uvjetima.
ažuriranje
Ova izjava o odricanju od odgovornosti zadnji put je ažurirana: nedjelja, 1. sječnja 2022
· Ako ažuriramo, dopunimo ili izvršimo bilo kakve promjene u ovom dokumentu, te promjene bit će vidljive ovdje.